Advertisement

Βασίλης Σπανούλης - Βασίλης Σπανούλης | Βασίλης Σπανούλης | Σαν Σήμερα | PLUS ... / Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !

Βασίλης Σπανούλης - Βασίλης Σπανούλης | Βασίλης Σπανούλης | Σαν Σήμερα | PLUS ... / Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών.

Βασίλης Σπανούλης: Ουδείς αναντικατάστατος; Ε, όχι δα ...
Βασίλης Σπανούλης: Ουδείς αναντικατάστατος; Ε, όχι δα ... from sports3.gr
Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της.

Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ.

Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου.

Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του.

Βασίλης Σπανούλης: "Όσο είμαι καλά θα παίζω" - kosmoslarissa
Βασίλης Σπανούλης: "Όσο είμαι καλά θα παίζω" - kosmoslarissa from www.kosmoslarissa.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους.

Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ.

Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης!

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου.

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Διακοπές με φίλους ...
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Διακοπές με φίλους ... from www.newsit.gr
Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι».

Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Posting Komentar

0 Komentar